Ta vare på dine verdier gjennom planlagt vedlikehold

Periodisk renhold

Vår avdeling for periodisk renhold utfører alt innen renhold og vedlikehold av bygg både innvendig og utvendig. Vi legger stor vekt på å kunne tilby miljøsmarte og kostnadseffektive renholds- og vedlikeholds løsninger. Periodisk renhold bidrar til å bedre innemiljøet og samtidig til å holde kostnadene nede, for et større vedlikehold.

Alle bygg/lokaler trenger vedlikehold og regelmessig periodisk renhold for å øke trivselen og å ivareta bygget. Renek Alant AS har dyktige medarbeidere som har lang erfaring med å utføre tjenester som krever spesialkompetanse innenfor renholdsfaget.

Ta vare på dine verdier gjennom planlagt vedlikehold. Ved å benytte en årsplan er du sikret jevn kvalitet på renholdsarbeidet og faste leveranser av ulike tjenester til avtalt tid og pris. Ta kontakt med oss for en gjennomgang og få et tilbud tilpasset ditt behov.

Periodisk renhold omfatter blant annet tjenestene
Hovedrengjøring | Bygg renhold | Vinduspuss | Skuring og boning | Rehabilitering og sliping av parkett | Teppe- og møbelrens | Fasaderenhold

Vi tilbyr alle overnevnte tjenester i en års avtale hvor budsjettpris avtales på forhånd. Vi utarbeider da årsplaner for å fordele arbeidsinnsats igjennom et helt år. Utførte arbeider kvitteres ut, og faktureres månedlig etter avtalt plan.

Hvorfor velge Renek Alant  AS

Fordi

Fordi

Vi utarbeider en god og oversiktlig plan for serviceløsning,  som bidrar til avklarte oppgaver og sørger for en bedre hverdag i din bedrift.

Fordi

Vi er en bedrift med stort miljøfokus som alltid prioriterer miljøet ved våre valg av ulike innkjøp av biler, kjemi, mat og utstyr.

Fordi

Vi tar service på alvor. Våre dyktige servicemedarbeidere trives og er synlige. Det er sluttproduktet du skal være fornøyd med.

Fordi

Vi garanterer 100% utførelse av avtalte serviceoppgaver. Alant Service gir våre kunder utfyllende statusrapport fra vårt moderne IKT-systemer.

Fordi

Vi tar våre kunder på alvor. Dere får en fast kontaktperson i hele avtaleperioden, som utfører avtalte befaringer for å kvalitetssikre utført arbeid.