Vi vet hva gode kaffepauser gjør med humøret!

Kaffemaskin

Hva er vel en kaffepause uten en kopp nytrukken kaffe? Nytrukken kaffe fra bønner eller en god espresso, eller en annen kaffedrikk, er en naturlig del av enhver pause.

Alle arbeidsplasser er unike. Derfor har vi et utvalg av de mest moderne kaffemaskinene som dekker alles behov, fra klassiske kaffemaskiner til helautomatiske espressomaskiner – all plukket ut i samsvar med våre kvalitetskrav fra anerkjente leverandører.

Den gode kaffekoppen og den herlige kaffepausen vil dere oppleve når en av våre dedikerte kundepleiere har kalibrert og justert maskinen slik at dere får akkurat den smaken dere ønsker.

Våre maskiner tar hele kaffebønner, espresso og ferdigmalt. Disse løsningen kan også kombineres med integrerte eller frittstående vannautomater. Selvfølgelig kan våre maskiner leveres med melk, melkepulver og sjokoladepulver

Ler mer her om våre kaffemaskiner.
 

Hvorfor velge Renek Alant  AS

Fordi

Fordi

Vi utarbeider en god og oversiktlig plan for serviceløsning,  som bidrar til avklarte oppgaver og sørger for en bedre hverdag i din bedrift.

Fordi

Vi er en bedrift med stort miljøfokus som alltid prioriterer miljøet ved våre valg av ulike innkjøp av biler, kjemi, mat og utstyr.

Fordi

Vi tar service på alvor. Våre dyktige servicemedarbeidere trives og er synlige. Det er sluttproduktet du skal være fornøyd med.

Fordi

Vi garanterer 100% utførelse av avtalte serviceoppgaver. Alant Service gir våre kunder utfyllende statusrapport fra vårt moderne IKT-systemer.

Fordi

Vi tar våre kunder på alvor. Dere får en fast kontaktperson i hele avtaleperioden, som utfører avtalte befaringer for å kvalitetssikre utført arbeid.