Vi utfører daglig-, periodisk- og smitterenhold for bedrifter over hele det sentrale Østlandet. Alant Service har 30 års erfaring i bransjen, og vi kan derfor renhold.

 

Kontakt oss


Alant Service driver med renhold for store og små bedrifter. Hos oss får dere høy kvalitet, god service og tilpassede tjenester. Vi tar oss av rengjøringen så dere kan fokusere på alt annet. Vi har kontorer i Drammen og Porsgrunn, og vi dekker store deler av det sentrale Østlandet.

Hvorfor velge Alant Service?

Fem gode grunner til å velge oss:

  • Vi utarbeider oversiktlige planer
  • Vi prioriterer miljøet
  • Vi tar service på alvor
  • Vi utfører avtalte oppgaver 100 %
  • Vi tar våre kunder på alvor 

Alant Service tenker alltid på miljøet i valg av biler, kjemi, mat og utstyr. Våre dyktige servicemedarbeidere trives på jobb, og leverer alltid som avtalt. Vi er selvsagt godkjent av Arbeidstilsynet, noe du kan sjekke i renholdsregisteret. Dette er et viktig grep for å sikre at bransjen følger loven.  

Vi vil at det skal være enkelt å være kunde hos oss, og ser alltid etter nye innovative løsninger. Hos oss får dere en fast kontaktperson dere forholder dere til. Denne personen kvalitetssikrer arbeidet. Dere vil også få utfyllende statusrapport på nett. 

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Vi vasker hos bedrifter av alle størrelser – enten dere er store, mellomstore eller små. Dere bestemmer selv hvor ofte vi skal komme til dere. Dette kan være daglig eller periodisk. Vi driver også med spesialiserte tjenester som smittevask.  

Daglig

Flere faktorer fører til et godt resultat. Blant annet moderne metoder, miljøvennlig produkter og gode systemer. Det aller viktigste mener vi er motiverte og dyktige medarbeidere. Våre ansatte får god opplæring og resultatet testes jevnlig. 

Daglig renhold fører til bedre helse og miljø på arbeidsplassen. Vår jobb er å bidra til at dere får en bedre hverdag, som fører til høyere produktivitet og arbeidsglede. Et rent lokale gir også et godt førsteinntrykk. Vi rengjør kontorlokaler, kjøpesenter, butikklokaler, skoler og restauranter.

Periodisk

Vi gjør alt innen vask og vedlikehold av bygg både innvendig og utvendig. Periodisk renhold sikrer et rent lokale og holder dessuten kostnadene nede. Vi prøver alltid å tilby miljøbevisste og kostnadseffektive løsninger.

Vi hjelper dere å finne et tilbud som passer bedriften, og avtaler budsjettpris per år på forhånd. Etter dette utarbeider vi en årsplan, noe som sikrer jevn kvalitet og faste leveranser. Utførte arbeider blir kvittert ut, og faktureres månedlig etter avtalt plan.

Tjenesten inkluderer blant annet: hovedrengjøring, vinduspuss, skuring, boning, rehabilitering og sliping av parkett, teppe- og møbelrens og fasadevask.

Smitte

Et rent kontor har bare blitt viktigere og viktigere. FHI anbefaler daglig rengjøring av lokaler hvor det er mange som ferdes. Alant Service tilbyr smitterenhold, desinfisering og hovedrengjøring. Slike grep er med på å minske smittefaren for deres ansatte.

Vi bruker kun sertifiserte antibakterielle midler. Her fokuserer vi på områder som er spesielt utsatt med tanke på spredning av smitte. Dette gjelder blant annet dørhåndtak, lysbrytere, keyboards, kaffemaskiner, printere og lignende. Alle våre ansatte får nøye instrukser i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Ta kontakt for et tilbud

Alant Service dekker bedrifter av alle størrelser på det sentrale Østlandet. Vi holder det rent, så dere kan fokusere på alt annet. Ikke nøl med å kontakte oss om dere ønsker et tilbud eller vil høre mer om våre tjenester. Med vårt fokus på personlig oppfølging kan vi utfordre de store aktørene på markedet.

 

Kontakt oss