Gode pauser og sosiale møteplasser gir påfyll!

Pause-Punkt

Ta kaffepausen der du er. Den gode kaffepausen som gir påfyll av energi og nytelse bør være godt tilgjengelig i bedriften, og kanskje på flere steder. Vårt Pause-Punkt konsept tilpasses enhver bedrift og lokasjon, nettopp for å tilfredsstille de krav du som kunde har.

Vi gir deg alt dere trenger av kaffemaskiner og vareautomater, et rikt utvalg av kaffe, og ingredienser kalde og varme drikker samt frukt og små mellommåltider, som grøt og nøtter, alt for den gode pausen. Vi har tenkt på det meste for å skape en ramme for gode pauser.

Vi trenger det alle; være litt i fred, gjøre noe annet, snakke med en kollega, ja være litt sosial. En god pause er en betingelse for å kunne prestere maksimalt – innen idrett, under utdannelse, på jobben, slik er det jo bare. Et innbydende Pause-Punkt, et pausemiljø der man kan være litt tilbaketrukket er rett og slett en investering i bedre prestasjoner.

Dersom det er behov for større eller mindre interiørendringer, kan vår interiør- og dekorkonsulent bistå med råd og skisser. Bedriftens historie og kultur kan for eksempel gi innhold og føringer til et godt pausemiljø som skaper trivsel og tilhørighet til bedriften.

Hvorfor velge Renek Alant  AS

Fordi

Fordi

Vi utarbeider en god og oversiktlig plan for serviceløsning,  som bidrar til avklarte oppgaver og sørger for en bedre hverdag i din bedrift.

Fordi

Vi er en bedrift med stort miljøfokus som alltid prioriterer miljøet ved våre valg av ulike innkjøp av biler, kjemi, mat og utstyr.

Fordi

Vi tar service på alvor. Våre dyktige servicemedarbeidere trives og er synlige. Det er sluttproduktet du skal være fornøyd med.

Fordi

Vi garanterer 100% utførelse av avtalte serviceoppgaver. Alant Service gir våre kunder utfyllende statusrapport fra vårt moderne IKT-systemer.

Fordi

Vi tar våre kunder på alvor. Dere får en fast kontaktperson i hele avtaleperioden, som utfører avtalte befaringer for å kvalitetssikre utført arbeid.